Kiropraktor på Södermalm

 

Kiropraktorkliniken Kirotek har nu flyttat till Zinkensdamm, Hornsgatan 108.

Se ny hemsida och boka tid på   sodermalmterapicenter

 

25% rabatt fram till och med 30e Januari 2020, skriv koden (2020) vid bokningen. Går ej att kombinera med övrig rabatt och gäller vardagar under kontorstid(08-18).

 

Recensioner  Boka online-Hornsgatan  

Kiropraktor i SödermalmKiropraktik

Kirotek kiropraktor på Södermalm

Kirotek kiropraktik är ett företag som riktar sig mot både privatpersoner och företag.

Jag är legitimerad kiropraktor och har genomgått Skandinaviska Kiropraktorhögskolans 5-åriga kiropraktorutbildning. Utbildningen innehåller förutom kiropraktik och allmänmedicin även kiropraktisk mjukdelsbehandling. Därtill har han erhållit goda kunskaper i humanbiologi, sjukdomslära, diagnostik och behandling samt förvärvat god klinisk erfarenhet. Här är du med andra ord i goda händer. Vår vision på Kirotek är att leverera vård av bästa kvalité med noggrann bedömning, behandling och uppföljning anpassad efter dina behov. Målsättningen är att lindra dina besvär och öka ditt välmående i vardagen.

 

Vad kan en kiropraktor hjälpa mig med?Kiropraktor på Södermalm 
En kiropraktor behandlar främst problem i rörelseapparaten, dvs smärta, stelhet och funktionsnedsättningar i kroppens leder och muskler. Ryggskott,Lumbago, nackspärr, spänningshuvudvärk, bensmärta mm är vanliga sökorsaker.

 

Hur går en Kiropraktor behandling till?
Vid ett besök så får du klä av dig till underkläder och vi undersöker vad orsaken till dina besvär är och gör en plan för att bli besvärsfri. I vanliga fall är det en eller flera leder som inte rör sig optimalt, och för att återställa den rörligheten använder sig kiropraktorn av specifika justeringsmetoder med hjälp av sina händer. Vi använder oss även av rehabilitering och massage när det behövs. Beroende på naturen till dina besvär och hur länge du haft det så behövs olika antal behandlingar. Ju längre du haft besvären så behövs ofta fler behandlingar. Hos oss är du i trygga händer om du har besvär med smärta i nacken, rygg, axlar, höft, armar och ben. Kiropraktik är väldigt effektivt för dessa besvär.

Vad är det som låter vid en justering?
När en led justeras så uppstår en utjämning av trycket inuti leden. Små gasbubblor inuti ledvätskan släpps ut vilket leder till att ett knak kan höras. Detta är helt ofarligt.

 

Non-Specific Low Back Pain

Low Back Pain

Back pain in elite sports

Kiropraktor Stockholm, Stockholms län

OM KLINIKEN

Vi gör allt för att du ska må bättre och få en smärtfri vardag.

Hos oss får du god hjälp vid besvär från kroppens leder och muskler. Du som patient får du vid ett nybeösök skriva en hälsodeklaration antingen via internet eller på plats. Sedan diskuterar vi kring dina besvär, önskemål och mål. Vi gör sedan en undersökning och söker roten till dina besvär genom att göra en noggrann undersökning av hur muskler, leder och nervsystemet samverkar med hjälp av olika tester och ger därefter lämplig behandling i form av olika justeringstekniker, muskelbehandlingar och rehabilitering. En behandlingsplan kommer sedan diskuteras för att uppnå optimal funktion i kroppen och minimera risken för att besvären återkommer. Det kommer även ske en mindre hälsoundersökning om vi finner lämpligt, där vi kontrollerar puls, blodtryck och hjärta.

VÅRA TJÄNSTER

Hos oss får du god hjälp vid besvär från kroppens leder och muskler. Vi söker roten till dina besvär genom att göra en nogrann undersökning av hur muskler, leder och nervsystemet samverkar med hjälp av olika tester och ger därefter lämplig behandling i form av olika justeringstekniker, muskelbehandlingar och rehabilitering. En behandlingsplan kommer sedan diskuteras för att uppnå optimal funktion i kroppen och minimera risken för att besvären återkommer.

Ven söker en kiropraktor

Det är vanligt att man söker kiropraktor för smärta i rygg och nacke, men kiropraktik är också effektivt mot andra åkommor, som spänningshuvudvärk, spända vader, smärta under fötter, smärta i armar, käke med mera.
 
No votes yet.
Please wait...

Kommentera