Kiropraktor Södermalm  Kontakt & Adress

Kiropraktorkliniken Kirotek har nu flyttat till Zinkensdamm, Hornsgatan 108. Se ny hemsida och boka tid på  www.sodermalmterapicenter.com

 

Zinkensdamms

Kliniken ligger ett stenkast från Zinkensdamms tunnelbana på Hornsgatan 108. Kiropraktor i Stockholm på Södermalm 

Ni kan boka online genom att klicka här Boka online (Hornsgatan)

specialist på smärtor som kommer från muskler, leder och senor.

Hitta till oss

Närmaste tunnelbana är Skanstull. Buss 3, 76 stannar i närheten på hållplats Gotlandsgatan. Samt buss 59 som stannar på hållplats

Kontakt 

Kontaktlegitimerad kiropraktor och utbildad på Skandinaviska kiropraktorhögskolan. Förutom denna utbildning är han certifierad massageterapeut från Axelssons massageinstitut steg 1-3, och vidareutbildad i Thompson diagnostik och teknik, TENS, samt dryneedling. Det är ett sätt att behandla smärta med akupunkturnålar.

 

Pers filosofi är att komma åt de grundläggaKontaktnde orsakerna till smärta och stelhet genom att kombinera olika manuella metoder med specifika övningar, som är anpassade för dina behov. Kombinationen bidrar till bättre funktion, rörlighet, styrka och balans, vilket leder till minskad smärta. Han diagnostiserar och behandlar både plötsliga tillstånd av smärta och långvariga återkommande sådana i leder, muskler och senor – eller tillstånd när smärtan strålar ut, som t.ex. vid falsk ischias.

 Kontakt

Per är känd för att vara noggrann och på ett pedagogiskt sätt förklara orsak och samband, så att patienten får en ökad förståelse för sin situation och vad som går att göra åt den. Metoderna är skonsamma och passar både vanliga patienter och idrottsutövare.

 Kirotek Kiropraktik finns på Hornsgatan 108 hos Södermalm Terapicenter
 

Boka tid online hos kiropraktor:

Kiropraktor i Stockholm på Södermalm 
 

Hittar du ingen tid som passar eller om du har ett akut ärende,
lägg ett mail: inf@kirotek.nuKontakt

 

Mehran Karimkhan
Telefon: 076-213 53 13
Besöksadress: Hornsgatan 108 , Stockholm

No votes yet.
Please wait...